top of page

Ager Safe

Încredere și promptitudine

Cu o experiență vastă în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncăîți oferim toate serviciile de securitate și sănătate atât pentru angajații tăi, cât și pentru firma ta.

Îți punem la dispoziție o echipă tânără, dinamică, implicată și tenace ce va trata cu seriozitate situațiile apărute în cadrul organizației tale. Calitatea serviciilor pe care o oferim ne definește, iar satisfacția pe care o simte clientul ne ambiționează să ne depășim limitele.

Ce inseamnă sănătate și securitate în muncă?

Dezvoltarea mediului profesional astfel încât angajații tăi să își desfășoare activitatea într-un mediu sigur și organizat, precum și dezvoltarea productivității în cele mai bune condiții.

Protecția muncii reprezintă ansamblul de acțiuni și măsuri pentru prevenirea riscurilor profesionale, protecția sănătății și securitatea lucrătorilor, pentru eliminarea factorilor de risc și accidentării prin informarea, consultarea, instruirea și protejarea lucrătorilor și a reprezentanților lor.

Cui i se adresează?

Celor care pun pe primul loc integritatea angajatilor săi.

Celor care au capacitatea de a înțelege de ce este importantă siguranța la locul de muncă.

Celor care doresc în jurul lor o echipă de profesioniști.

PUNCTUALITATE

Credem că punctualitatea este cheia către succes. Încă de la primele interacțiuni cu noi, vei vedea că punem accent pe seriozitate, iar ceea ce stabilim atât verbal, cât și în scris va aduce o colaborare de încredere.
 

PERSEVERENȚĂ

Cu angajați tenace, atenți la detalii și tot timpul la dispoziția clientului, rezultatele companiei în ceea ce privește sănătatea și securitatea în muncă vor fi la cel mai înalt nivel.

SATISFACȚIE

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de managementul securității și sănătății în muncă pentru ca tu să câștigi mai mult timp pentru a te concentra pe dezvoltarea afacerii tale.

În România, măsurile de protecția muncii sunt reglementate prin Legea 319 din 2006 - Legea securității și sănătății în muncă și a normelor de aplicare a acesteia, norme de protecția muncii și instrucțiuni specifice de securitate și sănătate în muncă. Legea 319/2006 privind securitatea și sănătatea în muncă se aplică în toate domeniile de activitate atât private, cât și publice cu câteva excepții, cum ar fi serviciile militare, poliția, etc.

bottom of page